Depository Boijmans van Beuningen MuseumOpslag Boijmans van Beuningen Museum

For the second Master project a design was made for a depository building in Rotterdam. The program mainly consists  of storage space for the art collection of the Boijmans  van Beuningen museum. Because sunlight is undesirable in these spaces an interesting facade principle was possible. The rest of the program consists of office space, exposition space, sculptural garden, workshop rooms and studio rooms.

BenedenVoor het tweede Master project is er een collectie gebouw ontworpen op een van de schiereilanden in Rotterdam: Katendracht. Het programma bestond voornamelijk uit opslag ruimtes voor de kunst collectie van het Boijmans van Beuningen Museum, hierdoor was er een interessant gevel principe mogelijk aangezien er geen zonlicht gewenst is in deze ruimtes. Het programma bestond voor de rest uit kantoor ruimte, een kleine expositie ruimte, een beeldentuin, workshop ruimtes en studio ruimtes.

Beneden