Environmental council for the United NationsEnvironmental council voor de Verenigde Naties

A  building for a new Environmental council of the United Nations was designed for the graduation project at the TU Delft. This building will be located next to the current building in New York. This project was part of the architecture studio Materialisation. During this project, which lasted about nine months, all levels of detail were  worked out: the urban design, the building plans and the details and materialization.

vanaf_stadVoor het afstudeerproject aan de TU Delft is een gebouw ontworpen voor een nieuwe Environmental Council van de Verenigde Naties. Dit gebouw zal naast het huidig UN gebouw in New York komen te staan. Het project was onderdeel van de Architectuur studio Materialisation. Tijdens dit 9 maanden durende project zijn alle schaalniveaus van het gebouw doorlopen; Van het stedenbouwkundig ontwerp, naar gebouw plattegronden tot aan de detaillering en materialisatie.

vanaf_stad